Sanatate

luni, 2 februarie 2015

Energie electrică si gaze naturale cu 11 pana la 30 % mai ieftină, profia acum.


Schimba contractul de furnizare a energiei electrice si a gazelor naturale in baza LEGEA Nr. 123/2012 energiei electrice şi a gazelor naturale
Primul pas, vizioneaza materialul video.


Al doilea pas, alege ; 1) - schimbare de contract furnizare energie
                                  2) - partener Energaz.




Compania Evolution Incorporated Group are ca scop intermedierea contractelor pentru energie electrica si gaze naturale pentru toate persoanele juridice si fizice care doresc sa plateasca un pret mai mic pentru energia consumata. 
    Activitatea in acest sens am inceput-o abia in iunie 2014 deoarece am dorit sa ne asiguram ca mediul este pregatit pentru a proiect de anvergura la care se doreste a se ajunge prin Energaz. 
    Misiunea noastra este sa cream in Romania o piata competitiva in care clientii sa plateasca cel mai mic pret posibil pentru energia electrica si gazul natural consumat, iar in cazul nostru sa avem posibilitatea de a avea peste jumatate din clientii potentiali din Romania, atat pe sectorul de clienti non-casnici cat si pe cei casnici care desi sunt evitati de catre mari furnizori de pe piata libera, pot deveni o resursa valoroasa datorita numarul mare si a sigurantei ca acestia vor platii facturile emise catre ei. 
    Ne bucuram deja de succese, ajungand in prima luna la peste 5000 de colaboratori inscrisi pe site-ul nostru si ofertand inca din primele saptamani peste 1000 de companii intermediate de partenerii activi din echipa Energaz! 
    Ne bazam pe transparenta, integritate si evolutie continua. Pentru a va convinge daca este rentabila o colaborare cu noi, va invitam sa va inscrieti la sectiunea Inregistrare, pentru ca orice veti decide ulterior nu aveti ce pierde fiind GRATUIT! 

Succese in implinirea visurilor!

Informatii (de L-V, intre orele 09.00- 18.00), la telefon: 0761 295 601

FORMULAR CONTACT:



Numele tau :

E-mail tau: (contact)

PRECIZEAZA; Doresti schimbare de contract sau PARTENER: (in caseta)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu